Kultainen spiraalihoito- koulutus 25.-26.5.24

Kultainen spiraalihoito- koulutus 25.-26.5.24
Kultainen spiraalihoito- koulutus 25.-26.5.24
333,00 €
Sisältää alv. 24 %

Lumikristallin oma energiahoito: Kultainen spiraalihoito™! Hoidossa hoitavat spiraalit tulevat Korkeimmasta Valosta ja Rakkaudesta hoitamaan ja auttamaan oman sisäisen parantajan aktivoimisessa. Hoidossa on mukana Korkeimman Valon ja Rakkauden auttajia.Olen valmistunut Ulla Niskasen Paluu temppeleihin -koulutuksesta, jossa olen tämän uusvanhan hoidon kaivanut ja tuonut Kultaisen Atlantiksen ajoilta. Olen silloin käyttänyt näitä kultaisia spiraaleja. Hoitoa voidaan tehdä sekä lähi- että kaukohoitona.

 Koulutuksessa käymme läpi mm. Kultaista Atlantiksen aikaa, pyhää geometriaa ja energiatyöskentelyyn liittyviä asioita. Sinut yhdistetään Kultaisten spiraalien energiaan ja koulutuksen jälkeen pystyt tekemään sekä lähi- että kaukohoitoja.  Koulutuksen hinta on 333 e (sis. alv 24%). Koulutuksen saat ostettua ja maksettua verkkokaupan kautta 

Lauantaina 25.5. aloitamme klo 10.00 ja lopettelemme kurssin klo 17 mennessä. Sunnuntaina 26.5.  aloitamme kurssin klo 10.00 ja lopettelemme viimeistään klo 16.00 mennessä.  Pidämme lauantaina sunnuntaina päivällä noin tunnin mittaisen ruokatauon, jolloin ehtii syödä eväitä tai käydä jossakin lähistöllä syömässä. Tilassa on jääkaappi ja mikro.

Arvostelut 0 arvostelua